sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Toukokuun haaste (#21): Syvyysvaikutelma

Huhtikuun haasteen voitti Pirjoliini!

Onnea voittajalle! Otathan meihin yhteyttä lunastaaksesi palkinnon. Sponsorina toimi Paperilohikäärme.





***********************************************************

Toukokuun haasteessa leikitellään tälläkertaan perspektiiveillä. Haaste kuuluukin: Luo syvyysvaikutelma. Jenni, Maikki-Noora ja Milla lähesteyivät tätä haastetta hyvin erityylisillä ratkaisuilla ja olet itse vapaa luomaan omasi, kunhan vain syvyysvaikutelma tulee näkyviin. Voit osallistua tähän työllä kuin työllä: kortilla, artjournalilla, skräpäten, taululla...

Jenni loi korttiinsa maiseman erilaisilla musteilla ja leimoilla. Tässä kortissa on käytetty taustaan Rangerin Ink Padeja ja leimailuun Archival Inkiä. Värit on valittu taustaan sinisen/violetin sävyissä ja leimailuun eri sävyjä sinisiä. Leimat ovat kokoelma eri valmistajilta (mm Chocolade Baroque ja Tim Holtz).


Taustaa varten valitse kolme mustetta ja levitä muste korttiin pyörivin liikkein. Tässä kortissa violetti on keskellä ja siniset seuraavat sitä. Uloimpana on helein väri - tunnelma on oikeastaan auringon nousua odotellessa.


Revityn paperin avulla voi taustaan nostaa pieniä kukkuloita.


Leimailuun käytin erilaisia puu ja lehtileimoja. Leimoista ei tarvitse käyttää koko kuviota, esim jätin rungot pois puista ja leimasin lehdistön eri sinisen sävyin kehystämään korttia. Etualalle leimailin kasveja.




Millan kortissa syvyysvaikutelma syntyy jättikokoisesta linnusta, joka on kortin etualalla, kaupunkimaisemasta citylinnun takana ja taivaasta, jossa lentelevät lokit.


Maikki-Nooran kortissa syvyysvaikutelma tulee etualan kukkien pikkutarkkuutena ja vahvempina väreinä. Taka-alalla oleva maisema on maskattu kukkien taakse ja värit on pehmennetty valkoisella musteella sumeammaksi.

Tämän kertainen haaste on voimassa 9.6.2015 klo 18 asti. Nyt kaikki innolla mukaan! Toukokuun haasteen sponsori on Kreatina



2 kommenttia:

  1. Voi ihanuus mikä uutinen,
    voiko viikko paremmin alkaa!!
    Kiitos!! Ja ihanan haastava on uusikin haaste ;)
    Inspiroivaa toukokuuta kaikille!

    VastaaPoista
  2. Tähän oli kiva osallistua, mukavaa toukokuuta!

    VastaaPoista