Säännöt

Haaste

Haasteemme ilmestyy kerran kuukaudessa - joka kuukauden 10. päivä ja siihen on aikaa osallistua joka kuukauden 9. päivä asti (klo 18 mennessä).  Arvonta suoritetaan 10. päivä ja voittaja julkaistaan haasteblogissa. Voittajalla on aikaa ottaa yhteyttä blogin ylläpitoon addicted (.) technics (at) gmail (.) com kaksi viikkoa arvonnasta ja sen jälkeen palkinto arvotaan uudestaan.

Osallistuvan työn vaatimukset

Työ voi olla millainen tahansa, kunhan siinä selvästi on käytetty haasteen tekniikkaa pääosassa työtä. Haasteen palkinto arvotaan kaikkien kunkin haasteen tekniikkaohjeita noudattaneiden kesken. Haasteessa nimittäin on tarkoitus oppia uusia erityisesti leimailuun ja taustojen tekemiseen liittyviä tekniikoita.

Haastetyö pitää olla ennen julkaisematon eikä sillä ei voi osallistua muihin haasteisiin. Haasteeseen voi osallistua vain yhdellä työllä per haaste.

Haasteeseen osallistutaan linkittämällä se kyseisen haasteen linkkilistalle, linkitäthän suoraan haasteeseen osallistuvaan työhön eikä blogisi etusivulle. Blogittomat voivat osallistua lähettämällä kuvan työstään ylläpidon sähköpostiin addicted (.) technics (at) gmail (.) com

Vaalimme itsetekemisen intoa niin, että toivomme mm, että haastetöissä ei käytetä valmiita kuviopapereita tai koristeita -  ellet ole toki tehnyt niitä itse.

Välipala

Ajoittain tarjoamme pientä välipalaa päähaasteen lomassa. Välipalat julkaistaan kuun 25. päivä. Ajatus on, että välipala tukee seuraavan haasteen tekemistä - se voi siis antaa vinkkejä tulevasta haasteesta ja sitä tullaan käyttämään seuraavan päähaasteen tekemisessä.

6 kommenttia:

 1. monellako työllä voi yhteen haasteeseen osallistua ? :D

  VastaaPoista
 2. Pystyykö blogiton osallistumaan??!

  VastaaPoista
 3. Päivittelin sääntöihin, että vain yksi työ ja blogittomat voivat osallistua lähettämällä kuvan työstään tuonne meidän sähköpostiin.

  VastaaPoista
 4. Miten "julkaisematon" määritellään? Jos on Facebookiin laittanut kuvan, lasketaanko sitä? Vai julkaissut esim. Blogissa?

  VastaaPoista
 5. Jos olet näyttänyt työn kaverille tai hyvin rajatulle joukolle, se on julkaisematon. Facebook, Instagram, Twitter, blogit, askartelufoorumit, lehdet tms ovat taas paikkoja joihin kuvaa jakasssa samalla julkaisee sen (iso joukko ihmisiä näkee sen).

  VastaaPoista