perjantai 10. huhtikuuta 2015

Huhtikuun haaste (#20): Värintoisto

Maaliskuun haasteen voitti Kettu!

Onnea voittajalle. Otathan meihin yhteyttä lunastaaksesi palkinnon. Sponsorina toimi Heidin Korttipaja.***********************************************************

Huhtikuun haasteessa mennään vaihteeksi yksinkertaisella tyylillä. Haasteena tällä kertaa on toistaa kolme väriä kortin taustassa ja samat kolme väriä korttiin tulevissa koristeissa.


Millan kortissa on käytetty taustalla kolmea eri mt:n Washiteippiä. Koristetähtiin on liimattu samoja teippejä ja lopuksi ne on päällystetty glitterillä (DecoArt Glistening Snow Writer). Onnentoivotusleimaukset on tehty Technique Tuesdayn Say It - Birthsay setin leimoilla Rangerin Dye Ink Padeilla. Lisäksi koristeina on muutama pieni samaa värimaailmaa edustava timantti.
Puuhiksen kortissa raidat on tehty maskaamalla washiteipillä korttipohja ja maalaamalla akryylimaalilla raidat. Samat värit löytyvät myös värjätyistä vanerikoristeista.


Tämän kertainen haaste on voimassa 9.5.2015 klo 18 asti. Nyt kaikki innolla mukaan! Huhtikuun haasteen sponsori on Paperilohikäärme.


2 kommenttia: