tiistai 10. maaliskuuta 2015

Maaliskuun haaste (#19): Mixed Mediaa

Helmikuun haasteen voitti 



Suuret Onnittelut!
Voittona tällä kertaa oli Askartelupirttitapahtuman leimailukurssin "Muutakin kuin mustia ääriviivoja". Otathan pikaiseen yhteyden meihin, niin saat varattua oman paikkasi kurssilta!

Haasteemme aiheena on Mixed Media ja tarkennettuna käytä työssäsi vähintään neljää erilaista mediaa teemalla VÄRIT. Mixed Mediasta löydät lisätietoja Helmikuun välipalasta, jonne keräsimme tietopaketin tästä ihanasta tekniikasta!

Nyt sitten erikoisuutena tässä kuussa Addicted to Technics tekee yhteistyötä Paperilla blogin kanssa. Käy kurkkaamassa Paperillassa, miten lehden DT-tiimi tulkitsi aihettamme!

Koska mixed mediaa voi tulkita niin monella eri tavalla, kuvasimme teille parin kortin syntytarin.

Puuhis aloitti reilusti lasten Djeko-väreillä, jotka ovat Gelatos-puikkojen kaltasia. Tausta syntyy piirtelemällä eri väreillä vedenkestävälle akvarellipaperille.

Värit pehmenevät ja sulautuvat, kun niitä pyyhkii märällä sormella tai vaikka peppupyyhkeellä.
Lisää kuvointeja voi tehdä geelikynillä tai Shake-mustetusseilla. Paremman tarttumispinnan saa, kun käsittelee taustan ennen kyniä värittömällä gessolla.


Kuppikakku leikattiin kirjan sivusta ja 


Käsiteltiin Djeko-puikoilla ja hitusella valkoista maalitussia.


Puuhiksen lopullinen kuppikakkukortti


Millan korttin harmaa osa on tehty kanvakselle, johon on levitetty sabluunan läpi kohopastaa. Kuivuneen kohopastan ja taustan päälle on levitetty mustaa coarse PanPastellia, joka on kiinnitetty fixatiivilla. Koska tämä oli aika kokeileva kortti, niin tulipa testattua, että PanPastel ei kiinnittynyt fixatiivilla taustaan täydellisesti. Tämän seurauksena kortin päälle on vielä maalattu kirkas gesso, jota on pyyhitty osittain pois babywipsilla ja musta muuttui harmaaksi ja "ajautui" sabluunalla levitetyn kohopastan nurkkiin. Tämän jälkeen taustasta on stanssattu irti hello-teksti Lawn Fawn – #LF610 Scripty Hello stanssilla. Tässä kohtaa olisi kannattanut käyttää Bigshotin ja stanssin ja välissä mahdollisesti leivinpaperia estämään työn tarttumista bigshotin levyyn kiinni... Sen sai sieltä silti irti varoivaisesti irroittamalla. Tekevälle sattuu aina kommelluksia! Pisteet on tehty Crop-a-Dilella rei'ittämällä. Pinkki tausta on misteillä värjättyä paperia.


Maikkis touhusi myös kortin Mixed Median hengessä. 


Erilliselle noin 12x16cm pohjaan revin ja liimasin erilaisia paperisuikaleita ja lopuksi liimasin paperien päälle kartongista stanssatun paperitähden.


Liimauksen jälkeen Gessosin paperit.


Gesson kuivamisen jälkeen suihkin värejä korttipintaan.


Mustalla Archival Ink musteella leimasin kuvioita.


Tämän jälkeen leimasin samoja kuvioita 20x20cm korttipohjaan.


Liimasin kuviopaperin mustaan paperiin ja tämän korttipohjaan. Päälle teippasin kohotarrapaloilla mustan ja kullan värisellä kohojauheella embossatut tähdet.



Sponsorina tällä kierroksella toimii uusi yhteistyökumppanimme Heidin korttipaja!


Haaste on voimassa 10.4.2015 klo 18.00 asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti