tiistai 10. helmikuuta 2015

Helmikuun haaste (#18): Itse tehty leimasin

Tammikuun haasteen arvonnassa tällä kertaa voitti:


Onnittelut! Otahan meihin yhteyttä, jotta saat voittosi. Haasteen sponsorina toimi tällä kertaa Sinelli.
 *********************************************


Helmikuussa teemme itse leimasimia!

Leimasimien teossa ei ole kuin mielikuvitus esteenä. Materiaaleja löytyy varmasti kaikilta, kunhan osaa vaan katsoa ympäröivää maailmaa sillä silmällä. 

Leimasimiahan voi tehdä vaikkapa vihanneksista, akryylipalikasta tai telasta, johon voi kiinnittaa teippiä, lankoja, leimasinpaloja tai vaikkapa chipboard kuvioita. Addictedin tyttöjen leimasintekniikoihin päätyivät kaiverrettava kumi, ihmekuutio, stanssattu "kierrätetty" softislevy ja Silk Clay. Maikkis kaiversi leimasimia kumista:


Tällainen kortti syntyi ylläolevista leimoista:


Lisäksi Maikkis kokeili taustaleimasimen tekoa ihmekuutiolla. Sinisen kuution kun lämmittää askartelupuhaltimella ja painaa chipboard kuvioiden päälle, niin saa huikean hienon taustaleimasimen aikaiseksi.Milla teki omat leimasimensa Silk Claysta. Massa on kaulittu ohuehkoksi levyksi ja sen jälkeen paineltu käsin kohokuviointilevyyn. Massa ei kuiva aivan tasaisen suoraksi, vaan saattaa vähän kupristella. Reunoja pystyy leikkaamaan hyvin saksin mieleisemmikseen.


Leimamusteena näiden taustaleimasinten kanssa on käytetty Versa Colorin Passion Fruittia.

Puuhis otti käyttöön Big Shotin, softiksen ja kumileimasimiin tarkoitetun pehmusteen ja lopputuloksena on näppäriä leimasim hetkessä! Timpan taloboordista syntyi kaksi leimaa. Toisella tehdään tausta ja toinen on kuviointia varten. Valkoinen "softis" ei oikeasti ole softista vaan jotain kierrätyslevyä, jossa on hauska pintakuviointi


.


Toiseen leimaan kokeilin Timpan kamerastanssia ja sain kameran lisäksi myös hauskoja rinkuloita. Lisäksi leikkasin stanssauksesta ylijääneeitä palasia mosaiiksi.

Haaste on voimassa 9.3.2015 klo 18.00 asti. Tällä kierroksella arvomme palkinnoksi tulevan Askartelupirtin leimailukurssin "Muutakin kuin mustia ääriviivoja"2 kommenttia:

  1. Wau, hienoa jälkeä on syntynyt leimasimilla. Kiitos ideasta!

    VastaaPoista
  2. Oho, mun linkki tuli kuitenkin kaksi kertaa, vaikka poistin toisen. Siis yhdellä kortilla mukana ja molemmissa linkeissä on sama osoite.

    VastaaPoista