keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Marraskuun välipala: Stanssikuvioiden käsittely

Marraskuun välipalaksi ajattelimme tarjoilla kolme erilaista tapaa käsitellä stanssikuvioita. Muistathan myös, että marraskuun haasteeseen, eli Clean and Simple korttiin, on aikaa osallistua vielä aina 9.12.-14 klo 18:00 asti. Seuraava haaste tulee ilmoille 10.12. ja haaste on suunniteltu siten, että tässä välipalassa luotua stanssikuviota on mahdollista hyödyntää seuraavassa haasteessa.


Milla koristeli Crealiessin stanssilla stanssattuja kukkasia embossaamalla niihin roiskeita ja levittämällä päälle DistressInk musteita. Embossausroiskeesta pääset lukemaan aikasemmasta postauksesta täältä.Jenni päätyi kohokuvioimaan omansa BigShotin kanssa kohokuviointitaskulla. Päälle on levitetty mustetta ja metallivahoja.

Maikkis puolestaan käsitteli omansa tekstuuripastalla sabluunan läpi ja pastan kuivamisen jälkeen leikkeet on sävytetty PanPastelleilla. Lopuksi leikkeet on embossattu kirkkaalla kohojauheella. Näiden leikkeiden kohojauheen alle jäävä PanPastelleiden valkoinen karkea glitteri helmiäinen ei tule ihan edukseen valokuvassa, mutta hyvällä mielikuvituksella voitte varmaan kuvitella kauniin kimeltelun kohojauheen tekemän kiillon alta. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti