sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Haaste 4: Akryylimaaliresist ja suihkeet


 Kiitokset taas edellisen haasteen osallistujille, kangas osoittautui hyvinkin haasteelliseksi! Seuraavaksi vuorossa onkin arvonta ja palkinto menee.....

Aila Jeskaselle!


Otathan meihin yhteyttä, jotta saat voittosi.


----------------------------------------------------------------------------------------

Tällä kertaa haasteena on maali resist ja suihkeet. Tekniikka on yksinkertainen sarjatuotantoonkin, jota ainakin osa harrastaa näin joulun alla tehtaillessaan joulukortteja.

 Tekniikka kaikessa yksinkertaisuudessaan alkaa siitä että sivelet valitsemaasi leimaan joko akryylipohjaista maalia tai gessollakin onnistuu kyllä. Leimaat kuvan paperille ja annat kuivua. Maalista jää myös leimattuun kuvaan struktuuria joka tuo oman kivan säväyksensä korttiin.Maalin kuivuttua suihkit ympärille haluamillasi suihkeilla, voivat olla ostettu tai itse valmistettuja. Vesipohjainen suihke ei ota kiinni maalikohtiin.Viimeistele työ ja liimaa korttipohjaan. Olen käyttänyt puissa kimalleliima pisteitä ja kehystänyt kortin melkein mustalla kartongilla.

 Vahvapiirteinen leima toimii maalin kanssa parhaiten, kuten nämä kiekurat. Tässä kortissa pohjana on kanvaskangas.

Huom* Työ tulee tehdä leimaamalla maali tai gesso, ei sabluuna tai vastaavaa työtä hyväksytä tällä kertaa.

Tällä kertaa palkinnon sponsoroi 
Osallistumisaikaa on jälleen 9.12. kello 18:00 asti ja palkinto arvotaan kaikkien ohjeita noudattaen kesken.

Työniloa toivottavat Päpsy ja Puuhis.


2 kommenttia:

  1. Kiitos arvontavoitostani. Tää uusikin haaste vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta taitaa vaatia minulta ainakin useampia kokeiluja. Mukavaa sunnuntaipäivää!

    VastaaPoista