tiistai 6. elokuuta 2013

Uusi haasteblogi avattu!

Tervetuloa osallistumaan uusiin haasteisiin. Addicted to Technics - haasteblogi tarjoaa teille uutta erityisesti leimailuun ja taustojen tekemiseen liittyvien tekniikoiden saralla. Ensimmäinen haaste ilmestyy aivan pian - nimittäin ensi lauantaina eli elokuun 10. päivänä.

Meistä voit tykätä myös Facebookissa. Pistähän tietoa meistä myös muille askarteluystävillesi!

Haaste

Haasteemme ilmestyy kerran kuukaudessa - joka kuukauden 10. päivä ja siihen on aikaa osallistua joka kuukauden 9. päivä asti (klo 18 mennessä).  Arvonta suoritetaan 10. päivä ja voittaja julkaistaan haasteblogissa. Voittajalla on aikaa ottaa yhteyttä blogin ylläpitoon addicted (.) technics (at) gmail.com kaksi viikkoa arvonnasta ja sen jälkeen palkinto arvotaan uudestaan.

Sponsoreina toimivat mm Amalia, Paperilohikäärme ja Sinelli 

Osallistuvan työn vaatimukset

Työ voi olla millainen tahansa, kunhan siinä selvästi on käytetty haasteen tekniikkaa pääosassa työtä. Haasteen palkinto arvotaan kaikkien kunkin haasteen tekniikkaohjeita noudattaneiden kesken. Haasteessa nimittäin on tarkoitus oppia uusia erityisesti leimailuun ja taustojen tekemiseen liittyviä tekniikoita.

Haastetyö pitää olla ennen julkaisematon eikä sillä ei voi osallistua muihin haasteisiin.

Vaalimme itsetekemisen intoa niin, että toivomme mm, että haastetöissä ei käytetä valmiita kuviopapereita tai koristeita -  ellet ole toki tehnyt niitä itse.

Välipala

Ajoittain tarjoamme pientä välipalaa päähaasteen lomassa. Välipalat julkaistaan kuun 25. päivä. Ajatus on, että välipala tukee seuraavan haasteen tekemistä - se voi siis antaa vinkkejä tulevasta haasteesta ja sitä tullaan käyttämään seuraavan päähaasteen tekemisessä.

5 kommenttia: