keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Marraskuun välipala: Stanssikuvioiden käsittely

Marraskuun välipalaksi ajattelimme tarjoilla kolme erilaista tapaa käsitellä stanssikuvioita. Muistathan myös, että marraskuun haasteeseen, eli Clean and Simple korttiin, on aikaa osallistua vielä aina 9.12.-14 klo 18:00 asti. Seuraava haaste tulee ilmoille 10.12. ja haaste on suunniteltu siten, että tässä välipalassa luotua stanssikuviota on mahdollista hyödyntää seuraavassa haasteessa.


Milla koristeli Crealiessin stanssilla stanssattuja kukkasia embossaamalla niihin roiskeita ja levittämällä päälle DistressInk musteita. Embossausroiskeesta pääset lukemaan aikasemmasta postauksesta täältä.



Jenni päätyi kohokuvioimaan omansa BigShotin kanssa kohokuviointitaskulla. Päälle on levitetty mustetta ja metallivahoja.





Maikkis puolestaan käsitteli omansa tekstuuripastalla sabluunan läpi ja pastan kuivamisen jälkeen leikkeet on sävytetty PanPastelleilla. Lopuksi leikkeet on embossattu kirkkaalla kohojauheella. Näiden leikkeiden kohojauheen alle jäävä PanPastelleiden valkoinen karkea glitteri helmiäinen ei tule ihan edukseen valokuvassa, mutta hyvällä mielikuvituksella voitte varmaan kuvitella kauniin kimeltelun kohojauheen tekemän kiillon alta. :)




maanantai 10. marraskuuta 2014

Marraskuun haaste (#15): Clean and Simple kortti

Lokakuun haasteen voittajaksi tuli joanna! Onnittelut voittajalle. Otathan meihin yhteyttä, että saadaan palkinto menemään oikeaan osoitteeseen.

-----------

Viimeisin välipalamme antoi vähän viitteitä, miten marraskuussa mennään eteenpäin. Tämän kuun haasteena onkin luoda Clean and Simple-hengessä kortti.

Tehtävänäsi on luoda kortti, jossa on paljon tyhjää tilaa ja yksi kuva keskeisessä asemassa. Kortissa saa olla useampia kerroksia, mutta muistathan kohtuus kaikessa ja erityisesti tällä kertaa "vähemmän on enemmän". Luo siis vähäeleinen kortti, jossa on jokin pieni juju.

Tällä kertaa meillä onsupertaidokas Maikkis mukana tekemässä mallikortteja ja hän on jatkossakin mukana DT-tiimissämme!


Maikkiksen kortti


Puuhiksen kortti



Millan kortti


Haasteemme on voimassa 9.12.2014 klo 18 asti. Sponsorina toimii Paperilohikäärme. Tervetuloa kaikki mukaan!